In deze rubriek houden wij je op de hoogte van lopende acties en publieke evenementen waar je Momentize kunt vinden. Wij komen door het hele land, wellicht ook een keer bij jou in de buurt! Houdt deze pagina daarom goed in de gaten en wie weet maken wij het binnenkort ook voor jou onvergetelijk! 

Moederdag actie

Verras je moeder met een 3D beeldje van jezelf, samen met je broer(s) en/of zus(sen) én kom gezellig samen langs! Wij zorgen ervoor dat Moederdag 2018 onvergetelijk wordt! 

Zondag 13 mei 2018 is het weer Moederdag en omdat Momentize (aanstaande) moeders in het zonnetje wil zetten, hebben wij een speciale Moederdag actie.

Kom je langs in de week van 2 april t/m 12 april 2018*, dan ontvang jij 10% korting op je 3D beeldje!

Wij hebben een vaste scan locatie in Hilversum waar wij van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur een afspraak kunnen inplannen voor het maken van de 3D foto. 

* De korting geldt alleen voor deze periode. Houdt er rekening mee dat het gehele proces (foto maken op locatie, nabewerking, printproces) maximaal vier weken in beslag neemt. Wanneer je langs komt in deze week dan kunnen we tijdige levering garanderen. Uiteraard is het ook mogelijk een andere datum langs te komen. 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via onderstaande button.