In deze rubriek houden wij je op de hoogte van lopende acties en publieke evenementen waar je Momentize kunt vinden. Wij komen door het hele land, wellicht ook een keer bij jou in de buurt! Houdt deze pagina daarom goed in de gaten en wie weet maken wij het binnenkort ook voor jou onvergetelijk! 

De eerste editie van EventStreet in Nederland!

Jubilerend IDEA en EventSummit presenteren EventStreet; hét meet & greet event voor opdrachtgever én bureau; na succesvolle edities in Parijs en Brussel, op dinsdag 10 juli 2018 in Haarlem! 

Vijftien toonaangevende eventmarketing- en live communicatiebureaus presenteren zich elk in een andere horecagelegenheid. Op en rondom de Grote Markt van de sfeervolle Haarlemse binnenstad, zijn de leukste plekjes voor één avond in de handen van deze IDEA-leden. De deelnemers pakken uit; laat je verrassen en inspireren. Creativiteit en gastvrijheid gaan hand in hand. Hét event voor opdrachtgevend Nederland; de professional in het marketing-, communicatie- en merkenveld.

Tijdens dit meet en greet event zal Momentize IQ Events ondersteunen aanwezig in Grand Café Brinkmann op de Grote Markt.

EventStreet is een initiatief van IDEA en EventSummit en wordt mogelijk gemaakt door Haarlem Convention Bureau en overige partners. 

Momentize aanwezig tijdens Innovation Expo 2018!

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en daarmee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de Nederlandse overheid met de Innovation Expo 2018. Bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden ontmoeten elkaar op 4 oktober 2018 in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. We werken intensief samen met andere evenementen en organisaties. Op de Innovation Expo (IE2018) beleven we met al onze zintuigen de mooiste innovaties. De dag staat in het teken van nieuwe ontmoetingen en het afsluiten van concrete deals en convenanten. Alle bezoekers, uit Nederland en buitenland, werken op die dag samen aan het versnellen van innovaties. Dé plek om de futuristische 3D booth van Momentize in te zetten en de bezoekers op een innovatieve en onvergetelijke manier vast te leggen met een herinnering aan dit gave event! 

Wil je de Innovation Expo 2018 ook bezoeken of heb je interesse in onze 3D booth en wil je deze graag ‘live’ zien? 

Meld je hier aan!

Momentize bij PromZ.Live en 010 Live in Ahoy Rotterdam

Op woensdag 16 mei en donderdag 17 mei is Momentize aanwezig tijdens hét event voor promotieartikelen, relatiegeschenken en actiemarketing. Graag nodigen wij je uit als gast om deze beurs te bezoeken en natuurlijk om langs de stand van Momentize te komen (stand 318) waar je gratis je eigen 3D foto kan laten maken! 

Klik op onderstaande button voor gratis toegangskaarten

Moederdag actie

Verras je moeder met een 3D beeldje van jezelf, samen met je broer(s) en/of zus(sen) én kom gezellig samen langs! Wij zorgen ervoor dat Moederdag 2018 onvergetelijk wordt! 

Zondag 13 mei 2018 is het weer Moederdag en omdat Momentize (aanstaande) moeders in het zonnetje wil zetten, hebben wij een speciale Moederdag actie.

Kom je langs in de week van 2 april t/m 12 april 2018*, dan ontvang jij 10% korting op je 3D beeldje!

Wij hebben een vaste scan locatie in Hilversum waar wij van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur een afspraak kunnen inplannen voor het maken van de 3D foto. 

* De korting geldt alleen voor deze periode. Houdt er rekening mee dat het gehele proces (foto maken op locatie, nabewerking, printproces) maximaal vier weken in beslag neemt. Wanneer je langs komt in deze week dan kunnen we tijdige levering garanderen. Uiteraard is het ook mogelijk een andere datum langs te komen. 

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via onderstaande button.