Stap 1: Maak een afspraak
Momentize heeft een vaste scan locatie in Hilversum (Locatie14, Fransiscusweg 14). We werken alleen op afspraak zodat wij voor iedereen de tijd kunnen nemen die je verdient. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent! Om een afspraak te maken kun je ons een mail sturen. Bellen mag ook, vinden wij leuk! Je vind de gegevens ook onder het tabblad ‘contact’.

Stap 2: 3D foto maken
Natuurlijk starten we met een lekker bakje koffie, thee of iets anders. Vervolgens geven wij een korte uitleg over onze futuristische 3D fotobooth. Het maken van de foto is binnen een paar seconden gebeurt. Maar hoe ga je staan? Stoer, nonchalant of misschien op je kop? Ga je samen? Of ga je toch liever alleen? Stond je wel stil? En het belangrijkste, ben je tevreden? Deze factoren zorgen ervoor dat het gehele proces (inclusief de koffie) ongeveer 15 tot 30 min in beslag neemt. Is het gelukt? Je ontvangt na je bezoek én op dezelfde dag een LR (lage resolutie) foto op je mail adres. Je kunt alvast bekijken hoe je 3D selfie eruit komt te zien.

Stap 3: Betaling
Tijdens de afspraak voeren wij je gegevens in. Ook maken we afspraken over de verzending (€ 6,95). Dit is nodig zodat wij weten waar het beeldje naar toe gestuurd mag worden wanneer deze gereed is. Via de mail ontvang je van ons een betaal link met daarbij een factuur. Het bedrag overmaken naar onze rekening? Dat mag natuurlijk ook, de gegevens hiervoor staan op de factuur. Belangrijk is dat de factuur per omgaande wordt betaald. Pas dan kunnen we het beeldje laten printen.

Stap 4: 3D printen van je ‘selfie’
Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, wordt jouw beeldje in productie genomen en werkelijk geprint.

Stap 5: Bewerken 3D foto   Om te kunnen printen moeten wij nog wel iets doen. Onze techneuten achter de schermen zorgen dat je 3D foto helemaal perfect gefinisht wordt . Alle oneffenheden worden hersteld. Vervolgens wordt de preview foto omgezet in een HR (hoge resolutie) bestand.

Stap 6: Versturen HR 3D foto
Na je bezoek heb je een LR preview 3D foto ontvangen via je mail. Na de bestelling en betaling van een 3D geprint beeldje, ontvang je na ongeveer één week ook het HR foto bestand. Dit bestand is tevens het bronbestand om jouw 3D beeldje te gaan printen. Het printen neemt, afhankelijk van het formaat, 6 tot 12 uur in beslag. Houdt er rekening mee dat vanaf het moment dat de foto gemaakt wordt tot dat het beeldje werkelijk thuis wordt afgeleverd, maximaal 4 weken wordt geteld. 

Stap 7: Nacontrole
Wij stellen hoge eisen aan onze 3D beeldjes. Daarom voeren wij een nacontrole uit zodat jij bent verzekerd van een uniek, tastbaar en mooi beeldje van jezelf!

Stap 8: Verzenden van je 3D beeldje
We hebben tijdens de fotoshoot hebben we afspraken gemaakt over de verzending. Wanneer het 3D beeldje gereed is (binnen 4 weken na bestelling én betaling van het 3D beeldje) zal deze naar het opgegeven adres verstuurd worden. Woon je in de buurt en haal je het beeldje liever op? Altijd goed! Wij zullen zorgen dat deze klaar staat voor je.

Stap 9: Waar wacht je nog op? Maak snel een afspraak voor jou unieke 3D beeldje!