Vanaf mei 2017 kun je bij ons scannen op locatie. Dit gebeurt bij Locatie14 in Hilversum.
Naast het feit dat Momentize op vele leuke events mag staan en wordt ingehuurd door de tofste bedrijven in Nederland en zelfs over de grens, willen wij natuurlijk ook jou de mogelijkheid bieden om jezelf te laten scannen tot een levensecht 3D beeld. Sinds mei 2017 bieden wij de mogelijkheid om op afspraak langs te komen bij Locatie14, een venue voor meetings, presentaties, (culinaire) events, kunstexposities, Art & Cars en natuurlijk Momentize!

Want hoe leuk is het om een 3D beeldje cadeau te geven, als bedankje, of zelfs als caketopper op je bruidstaart! Heb je een ander leuk idee? Wij horen het graag, want bij Momentize kan het (bijna) allemaal! Voorafgaand kun je je wensen doorgeven en samen met jou kijken wij welke mogelijkheden er zijn.

Routebeschrijving Locatie14.

Momentize is gevestigd in Locatie14, een gloednieuwe venue voor meetings, presentaties, (culinaire) events, kunstexposities en natuurlijk de 3D booth van Momentize! 

Locatie14 is te vinden op bedrijventerrein Kerkelanden in Hilversum naast automotive Rijsbergen. Je kan bij ons (gratis) parkeren voor de deur en wanneer jullie voor de deur staan, mag je aanbellen bij Momentize en wij zullen je met een glimlach ontvangen! Zien wij je snel? 

Recensies van onze klanten
Super leuke beeldjes, een mooi aandenken voor ons team van PersonalAssistant.nl. Madelon bedankt voor de goede hulp!
Nicole Traa
Eigenaresse PersonalAssistant
Voor mijn moeders 60ste verjaardag het gezin in 3D laten printen! Ge-wel-dig! Met Moederdag wordt ook moeders toegevoegd aan haar nieuwe mini gezin!
Merell Nieuwenhuys
Particulier
Werkelijk een fantastisch resultaat; het overtrof al onze verwachtingen!!! Dit is een unieke must-have voor jong en oud.
Walter van Bronkhorst
Particulier