Momentize bestaat uit een enthousiast team en is gevestigd in Utrecht én Hilversum. We richten ons voornamelijk op klant- en eventmanagers, directeuren, CEO’s  die de band met hun relaties willen versterken. Uiteraard zijn we er ook voor de particulier die zijn/haar selfie in 3D wil printen, het gezin wil vereeuwigen, de zwangere buik of als topper op de bruidstaart. We zijn net als jullie altijd op zoek naar innovatieve manieren om klanten een onvergetelijke ervaring te bieden. Onze 3D-booth is daar een mooi voorbeeld van. Maar houd ons in de gaten want we zijn nog veel meer van plan.

 

 

PERSOONLIJK

Persoonlijker kan bijna niet. Zie je het al voor je? Je geeft je klanten straks een mini-versie van hem of haarzelf. Hoeveel indruk gaat dat maken?

Je maakt niet alleen een heel persoonlijk gebaar naar je klant. Het 3D-beeldje staat maanden (of langer) op het bureau en zal op kantoor het onderwerp van gesprek zijn. Maximale exposure dus en je klant zal nog vaak herinnerd worden aan het contactmoment. Dat is precies de reden waarom we niet mogen ontbreken op je eerstvolgende klantevent.

 

INNOVATIEF

De techniek die we gebruiken voor de productie van een levensecht beeldje is uniek in Nederland. De futuristische scanner maakt met 245 HD camera’s een haarfijne full body scan op ieder gewenste locatie. Van het uiteindelijke resultaat zullen je klanten sprakeloos zijn.

 

BELEVING

Geef relaties niet alleen iets tastbaars in handen. Geef ze een belevenis! We komen langs met onze 3D booth die helemaal in de stijl van jouw merk gegoten kan worden. Ons product is vernieuwend en de fullbody scan is voor bijna iedereen een nieuwe ervaring. Het eindresultaat is helemaal bijzonder, een levensechte mini-versie van je klant en dat biedt een mooie gelegenheid voor een bezoekje, om het beeldje te overhandigen en de reactie van je klant te zien.