Een 3D beeldje is alleen bijzonder als het levensecht is. Bij de 3D beeldjes van Momentize zie je elk plooitje in een broek, elk detail van het haar en gezicht en dat in levensechte kleuren. Dat kan omdat we bij je langskomen met een scanner van topniveau en – voor zover wij weten – de enige op dit niveau in Nederland.

 

Schermafbeelding 2016-02-29 om 17.11.37

 

Hoe werkt het?

In één seconde leggen 245 camera’s het 3D profiel van iemand vast. De techniek maakt van al deze beelden één hoogwaardig 3D scan die je ook samen met je relatie kunt bekijken. Van deze scan maken we een animatie en via e-mail sturen we een link met de 3D scan naar je relatie waar hij of zij deze ook na het event nog eens kan bekijken of kan delen in de social media.

Vervolgens gaan we de 3D beeldjes printen. De overhandiging van de 3D beeldjes vindt na het event plaats in verband met de productietijd, de hoge kwaliteit is het wachten zeker waard. En, biedt nog een ander voordeel namelijk een extra contactmoment waarbij je de klant bezoekt en persoonlijk het 3D beeldje kunt overhandigen.

 

De scancapaciteit

Per uur kunnen we ongeveer 45 mensen in 3D scannen. Voor een onbeperkt aantal scans is ter plekke een snelle internetverbinding nodig. Geen internet? Geen probleem, ook offline kunnen we de 3D booth inzetten.

De scanner is 2.80 x 2.80 x 2.35 (bxdxh). De ruimte moet dus groot genoeg zijn voor de 3D booth. Uiteraard stemmen we dat ruim van tevoren met je af.

 

 

Maak vrijblijvend een afspraak » Maak vrijblijvend een afspraak »